Du er her: Forside » Eksistentiel coaching

Eksistentiel coaching

Ring til mig på 22 34 44 44

Eksistentiel coaching er en form for coaching, der fokuserer på eksistentielle spørgsmål og udfordringer i livet.

Det handler om at hjælpe klienten med at finde mening, formål og retning i deres tilværelse og hjælpe dem med at håndtere eksistentielle kriser.

Eksistentiel coaching hos Ulrik Hvdberg
Hvad er eksistentiel coaching?

Hvad er eksistentiel coaching?

Eksistentiel coaching kan adressere spørgsmål som meningen med livet, dødens betydning, valg og frihed, ansvar og forpligtelser, eksistentiel angst og eksistentielle værdier.

Coachen hjælper klienten med at udforske og reflektere over disse spørgsmål og støtter dem i at tage aktive valg for at opnå en mere meningsfuld eksistens.

Både privat og erhversmæssigt

Hvad er forskellen på terapi og coaching?

Terapien arbejder grundlæggende med at bredde fundamentet/grundplanet (personligheder) i dit “personlige hus” og giver dig en større forståelse af hvem du ER og ballast i livet.

Det giver dig en forståelse af hvordan du er at være sammen med i familien, job osv. Du vover at blive mere dig selv sammen med andre! Hvilket vil sige du kan være mere naturlig på “stueplan” (sociale) i dit personlige hus.

På den måde skaber et autentisk og naturlig grund for dig til at organisere dig mellem ”etagerne” og til bedre at kunne nå dine mål. (fagligt, træning mv.)

Ved coaching vil du til forskel for terapi, arbejde med et konkret og definerende mål i det faglige plan og fra stueplan (socialt) og op efter.

For mig ligger vigtigheden, at kunne skelne mellem terapeutisk og coach arbejdet, således du til en hver tid får det optimale ud af dit eget arbejde og proces.

Med andre ord handler det om at hjælpe en person eller gruppe med at bevæge sig fra nuværende situation til en ønsket situation, gennem kreativitet at udvikle sig i samspillet mellem ”tanker , følelser og det du/I gør”.

Hvad er formålet med Eksistentiel Coaching?

  • At du formår at aflæse dine tanker og følelser i kontakten med andre og dig selv
  • At du kan modtage, det du får i relationen og kontakten til andre
  • At du kan formulere dine faktiske behov /ønsker over for andre
  • At du accepterer dig selv, med alt hvad det indeholder på godt og ondt
  • At du kan leve empatisk og medmenneskeligt
  • At du lærer at agere mere realistisk i Nuet i en hver givne situation.